Contact

[recaptcha]
Dermaesthetics

Adres

Frankenslag 137
2582 HH 's-Gravenhage
+31 (0) 70 306 00 33
info@firstlawyers.nl

Advocaten & Legal Counsel

mr. dr. Anne-Wil Duthler

Anne-Wil is bestuurskundige en advocaat. Gepromoveerd aan de Universiteit Leiden op modellen van Trusted Third Parties (TTP’s). Oprichter en partner van First Lawyers. Relevante nevenfuncties zijn haar lidmaatschap van de Eerste Kamer en arbiter bij de Stichting Oplossing Automatisering. In haar vrije tijd loopt ze hard om haar hoofd leeg te maken en speelt ze piano. Zij is voorzitter van het Haags Matrozenkoor.

mr. Rody Grevenstette

Rody is een veelzijdig jurist met ruime ervaring in de juridische dienstverlening op het gebied van civielrecht en privacyrecht. Hij weet als geen ander de weg in het burgerlijk procesrecht. Ook spreekt hij vloeiend Engels. Rody is docent bij de Duthler Academy, waar hij onder meer de internationale modules verzorgt. In zijn vrije tijd is hij te vinden in de sportschool en besteedt hij zoveel mogelijk aandacht aan zijn drie kinderen waar hij dol op is.

mr. Henriette Dietz

Henriëtte is advocaat en mediator. Zij is ingeschreven in het MfN. Alvorens zich op het gegevensbeschermingsrecht te hebben toegelegd, heeft zij veel bestuursrechtelijke ervaring opgedaan. Henriette zoekt bij voorkeur naar minnelijke regelingen en wordt snel als deskundige en onafhankelijke mediator geaccepteerd door alle betrokken partijen. Haar motto is ‘de-escaleren als het kan, en de weg naar de rechter bewandelen als het moet’. Haar vrije tijd besteedt Henriette graag aan hardlopen en tangodansen.

Secretariaat

Angela Valentin-van Beek BBA

Angela is office manager bij First Lawyers. Angela bewaakt de administratieve processen en zorgt voor een optimale werkomgeving.

Vacatures

Advocaat

Advocaat

Wij zoeken een advocaat. Zie hier de vacature.

Paralegal

Paralegal

Wij zoeken een paralegal. Zie hier de vacature.