Bekijk hier onze visie & vacatures

Werken bij First Lawyers

'It takes two to tango'

Wat betekent werken bij First Lawyers?

Legal professionals bij First Lawyers hebben ruimere kennis en ervaring dan alleen die van het Nederlandse recht. Zij begrijpen ook hoe een bedrijf functioneert en is georganiseerd.

Het opleidingstraject bij First Lawyers is daarom behoorlijk intensief. Niet alleen word je getraind in juridische vaktechniek. Je neemt ook deel aan trajecten waarin je legal operations toepast bij bedrijven en volgt trainingen daarin. Je krijgt bij First Lawyers veel kansen op groei en ontwikkeling. Jij realiseert je dat dat niet vanzelf gaat. ‘It takes two to tango.’

Werken bij First Lawyers betekent niet alleen dat je uitblinkt op juridisch vlak, maar ook kennis hebt van en affiniteit met bedrijfsadministratie, accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie.

Onze standaard is hoog, maar jij wilt niet anders. Wij hebben geen nine-to-five mentaliteit en zeker als je wilt doorgroeien tot advocaat, realiseer jij je dat je dat 24/7 bent. Onze cultuur is er één van ondernemen, schouders er onder, flexibiliteit en proactiviteit.

First Lawyers support een community waar iedereen bijdraagt en groeit. We zijn er van overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes hand in hand gaan. Als jij in je kracht staat en enthousiast bent, met passie je werk doet, dan slaat dat over op je collega’s en onze cliënten.

Werken bij First Lawyers betekent:

  • Internationale oriëntatie;
  • Denken vanuit de doelen en activiteiten cliënten;
  • Legal operations, datagedreven;
  • Community waaraan iedereen bijdraagt én groeit;
  • Ondernemerschap, schouders er onder, met passie;
  • Zakelijk, creatief, nuchter;
  • Realistisch en oplossingsgericht; en
  • Positiviteit en enthousiasme.

Onze vacatures

Wij nemen open sollicitaties altijd serieus in overweging. Mocht je dus interesse hebben om bij First Lawyers te werken, stuur dan per e-mail een (korte) brief met een cv, eventueel aangevuld met een cijferlijst en studentstagebeoordeling(en) naar: mr. dr. A.W. (Anne-Wil) Duthler.

Advocaat-medewerker

Wegens groei van de praktijk zoekt First Lawyers per direct een advocaat-medewerker voor tenminste 24 uur per week. Hij of zij staat cliënten bij in situaties van cyberaanvallen, schadevergoedingsvorderingen of ontbinding van overeenkomsten.

Juridische professional

First Lawyers zoekt een juridische professional die ingezet kan worden bij de ontwikkeling en toepassing van legal operations en smart contracting, bij de afwikkeling van beveiligingsincidenten en aansprakelijkheidskwesties en die de potentie heeft om door te groeien naar de functie van advocaat.

Student-stagiair

Ben jij een student rechten, hou je van wetteksten en contracten en ben je een Pietje Precies? Wil jij op een laagdrempelige wijze kennismaken met de advocatuur en de organisatie van de juridische functie binnen bedrijven? Ben jij voor tenminste 16 uur per week beschikbaar? Lees dan verder.

Carrièrepad

Legal professional zijn bij First Lawyers betekent dat je een academische graad hebt en letterlijk en figuurlijk meester in het recht bent. 

Young Professionals

First Lawyers heeft een programma voor young professionals ontwikkeld. Bedoeld voor net afgestudeerde juristen, die talentvol zijn en zich niet meteen willen vastzetten in een loopbaan.

Sollicitatieprocedure​

Wij nemen open sollicitaties altijd serieus in overweging. Mocht je dus interesse hebben om bij First Lawyers te werken, stuur dan per e-mail een (korte) brief met een cv, eventueel aangevuld met een cijferlijst en studentstagebeoordeling(en).

Leg uw zaak voor

Neem gerust contact op met één van onze advocaten of bel direct naar +31 (0) 70 306 00 33 of info@firstlawyers.nl.